Login | Register
Lost Password

A password will be emailed to you.

 

Tips voor fijne tranen!

Pik jij wel eens een traantje weg bij een zielige of oh zo romantische chickflick? Vast en zeker vaak ook op het eind wanneer alles weer goed is afgelopen en daar hoort natuurlijk die meest mooie kus bij! Het mooiste moment van de film waar er altijd wel iemand is die er doorheen praat, langsloopt en gewoonweg het moment verpest. Maar gelukkig is er niet altijd iemand in de buurt om dit moment te onderbreken (Lees; mannen) en kun je dat ene traantje, of misschien wel wangen vol en velen tissues verder heerlijk laten lopen en je volledig inleven in het moment.

Natuurlijk zijn voor deze tranen tissues of een wc papiertje, of gewoon je mauw handig. Maar, het kan nog veel handiger! Misschien is deze onderstaande uitvinding wel iets voor jou? Nu heb je altijd een papiertje bij de hand, en beter nog, bij je hoofd!

Is dit iets te gek en overdreven voor jou dan vind je deze zelf gemaakte tissue box misschien wel leuk! Gemaakt van oude cd’s of dvd’s die je in vierkantjes knipt en erop plakt! Ziet dat er niet mooi en sjiek uit?

recycled-diy-old-cd-crafts-21__605

Of wat dacht je van deze prachtige mason jars. Het kan natuurlijk ook een augurken pot zijn die je mooi overspuit en in de deksel een gat maakt (let op, wel goed afschuren anders is het erg scherp). Ik vind ze in elk geval WAANZINNIG MOOI en een echte eyecatcher!

landeelu.com
(Bron: Landeelu.com)

Of… Deze…

tissue invention

Heb je een snoezige kitten en een lege doos? Dan kun je altijd nog een fijn plekje maken!

funny-paper-napkin-kitties-fit

Ik hoop dat jullie de tips handig vinden! Nu kunnen jullie elke chickflick en tearjerker voorbereid tegemoet!

Liefs, Sara

logo2

 

Nieuwsbrief